Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Back<

Feestelijke opening nieuwe R&D faciliteit en QC laboratorium

Afgelopen vrijdag, 24 september, is onze nieuwe R&D faciliteit en een nieuw QC laboratorium officieel geopend door de burgemeester van de gemeente Westerwolde, de heer Jaap Velema. Dit gebeurde onder toeziend oog van de alle personeelsleden en de genodigden. Tot de genodigden behoorden alle mensen die hun steentje hebben bijgedragen aan de totstandkoming van deze nieuwe laboratoria.

Tot voor kort was onze Research & Development afdeling gevestigd op Zernike Campus in Groningen. Echter, in de loop der jaren groeiden we daar uit ons jasje, bovendien ervaarden we ook dat er een dusdanige kruisbestuiving is tussen de ontwikkeltak en de productietak, dat we een sterke voorkeur hadden om alles weer onder één dak te organiseren. Zodoende hebben we een nieuw lab gecreëerd op onze locatie Heembadweg 5 in Ter Apel. De fysieke ruimte was er op dit moment, omdat een aantal activiteiten verhuisd zijn naar de tweede vestiging van de Ofichem Group aan de Drenthweg 25 in Ter Apel, welke een tweetal jaren geleden geopend is.

De officiële opening werd, zoals gezegd, verricht door de burgemeester. Daarna konden alle genodigden deelnemen aan een rondleiding door het bedrijf onder begeleiding van CEO Weite Oldenziel. Na het officiële gedeelte waren familie en vrienden van de medewerkers welkom om deel te nemen aan een rondleiding. Hier is in grote getale gehoor aan gegeven! Dusdanig, dat er gedurende de middag elk kwartier een nieuwe groep met geïnteresseerden voor een rondleiding vertrok. Nadat alle familieleden, vrienden en genodigden uiteindelijk vertrokken waren, werd de dag afgesloten met een barbecue voor alle personeelsleden. En het bleef nog lang gezellig…☺