Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Back

Vacancy

Magazijnmedewerker

 • Ofichem BV
 • Ofichem BV, Ter Apel
 • Fulltime
 • 03 Aug 2021

Functieomschrijving

Voor ons magazijn in Ter Apel zijn wij op zoek naar een enthousiaste Magazijnmedewerker. Als Magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de juiste verwerking van de inkomende en uitgaande goederenstroom. Omdat wij in de farmaceutische industrie werken, is jouw manier van werken voor ons heel belangrijk. Je draagt daarmee samen met ons allemaal de verantwoordelijkheid dat de juiste farmaceutische producten naar de juiste klanten gaan. Je werkt in een enthousiast team met drie andere magazijnmedewerkers, binnen een organisatie van in totaal 65 personen. Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week.

Taken van de Magazijnmedewerker:

 • Je neemt binnengekomen zendingen in ontvangst en controleert de goederen op beschadiging;
 • Je plaatst de binnengekomen goederen op de hiervoor bestemde plaats (quarantaine);
 • Je neemt monsters conform de voorgeschreven procedures en houdt de logboeken bij;
 • Je selecteert batch specifieke drums vanuit het magazijn;
 • Je laadt en lost containers en vrachtwagens;
 • Je bedient de heftruck, reachtruck en wikkelmachine;
 • Je zorgt dat het magazijn en de omgeving rond het gebouw op orde en netjes zijn in het kader van GMP;
 • Je houdt de administratie van het magazijn bij;

Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde VMBO-opleiding, richting Logistiek is een pré;
 • Je hebt een Heftruck- & Reachtruck certificaat, of bent bereid deze te halen.

Geboden wordt:
Een marktconform salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling. Verder bieden wij een gezellige informele werkomgeving, waarin er volop mogelijkheden zijn om mee te denken en jezelf te ontwikkelen.

Informatie:
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Erica van der Leij bereikbaar op telefoonnummer 0599-583433. Voor informatie over het bedrijf Ofichem BV, verwijzen wij je naar onze website www.ofichem.com

Bedrijfsprofiel

De Ofichem Groep produceert, ontwikkelt en distribueert actieve farmaceutische ingrediënten (API’s) voor zowel mens als dier. Deze actieve substanties worden wereldwijd gedistribueerd naar farmaceutische producenten. De productie van API’s gebeurt volgens de Good Manufacturing Practices (GMP) richtlijnen. De Ofichem groep beschikt over een eigen laboratorium dat niet alleen de eigen geproduceerde APIs analyseert maar ook voor derden analyses uitvoert. Ook heeft de Ofichem Groep een eigen R&D groep die continu bezig is met het ontwikkelen van nieuwe producten.

De business unit Lab. Ofichem b.v. (Production API) produceert een breed scala aan farmaceutische producten, waaronder API’s voor antibiotica (Sulfonamiden), API’s voor behandeling van huidziekten zoals Psoriasis (Fumaraten) en producten om botontkalking tegen te gaan (Bisfosfonaten).


De business unit Ofichem distribueert een breed scala aan grondstoffen voor diergeneesmiddelen.

De business unit Ofipharma sourced, verpakt, analyseert en distribueert hoogwaardige farmaceutische grondstoffen voor humane geneesmiddelen.

Heb je interesse in de vacature, stuur dan je CV en motivatiebrief uitsluitend per email naar: recruitment@ofichem.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Apply Directly

Curriculum Vitae
Choose file...
Browse
(Max 5MB: doc, docx, pdf)
Motivation
Choose file...
Browse
(Max 5MB: doc, docx, pdf)