Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor gebruik door professionals. Bij gebruik van deze website stemt ermee in om deze op eigen risico te gebruiken.

Vanwege de veranderende aard van wet- en regelgeving en de inherente gevaren van elektronische communicatie, kunnen er vertragingen, weglatingen of inconsistenties optreden in de informatie die op deze website wordt aangeboden.

Hoewel de samenstelling en het onderhoud van de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorg wordt gedaan, kan Ofichem niet garanderen dat deze informatie altijd volledig juist, volledig en actueel is. Ofichem, de leiding van het bedrijf, haar werknemers, noch enige derde partij die op deze website wordt vermeld, dragen enige verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van, vertrouwen op of handelen naar aanleiding van de informatie op deze website, behalve op het onderdeel van Ofichem waar sprake is van opzet of grove schuld.

Websites van derden waarvan links op deze website kunnen worden gevonden, vallen niet onder de controle van Ofichem Group, noch worden ze gecreëerd of onderhouden. Ofichem, het management van het bedrijf en haar medewerkers dragen geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van deze sites van derden en of deze sites van derden al dan niet voldoen aan de toepasselijke wet- en regelgeving. Als gevolg hiervan dragen Ofichem, de leiding van het bedrijf en haar medewerkers geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van, of het vertrouwen op de acties die worden ondernomen op basis van deze website informatie van derden.

De bepalingen van deze “Juridische disclaimer” kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Datum: 4 januari 2021